TATOEAGE VERWIJDEREN

Tatoeage verwijderen Restyled Beauty Bilzen

Hoe worden tatoeages verwijderd?


Met de picolasertechniek verwijdert Restyled Beauty tatoeages op een veilige manier en zonder littekens na te laten.

Bij het verwijderen van tatoeages maken we gebruik van picosecond laser. De Picosecond zendt tot enkele nanoseconde een lichtflits uit. De inktdeeltjes die in de huid zitten, worden door het licht van de laser geabsorbeerd. Dit zorgt ervoor dat de inkt in kleine delen uit elkaar valt. Deze inktdeeltjes worden door het afweersysteem van het lichaam afgevoerd.
Aantal sessies?


Afhankelijk van uw huidtype en de inktkleur wordt de tatoeage steeds verder vervaagd. Voor de afvoer door het lichaam van vergruisde inktdeeltjes zit tussen elke behandeling 8 à 10 weken.

Een totale behandeling met lasertechniek duurt hierdoor gemiddeld 1 à 2 jaar. Dit komt omdat we niet kunnen oordelen met welke inktkwaliteit uw tatoeage geplaatst werd.
Wat is de duur van één sessie?


Afhankelijk van de grootte van uw tatoeage zal de behandeling 15 à 30 minuten duren. Is uw tatoeage groter dan 15 cm², dan worden de behandelingen opgedeeld in meerdere fases. Dit doen we omdat uw lichaam de tijd nodig heeft om de stoffen af te voeren en te herstellen.
Hoe pijnlijk is het?


Indien uw medische achtergrond het toelaat om deze behandeling te ondergaan, mag u op voorhand een verdovende zalf op uw tatoeage aanbrengen om de gevoeligheid te verminderen. De pijngrens verschilt van mens tot mens.
Contra-indicaties


Het gaat tijdens het laseren niet alleen om het verwijderen van tatoeages of pigmentdeeltjes. Bepaalde huidproblemen en of huidafwijkingen mogen om medische redenen niet behandeld worden.